Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Fekete gumi indító profil - 20 mm-től

Ár:
2.330 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
100%-ban újrahasznosított, flexibilis gumiburkolataink indító szegély fekete színben. Méret: 1000x120x20 mm.
Vastagság:
Szín: Fekete
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Thomsit K188E gumiragasztó (5kg = 16 m2) Thomsit K188E gumiragasztó (5kg = 16 m2)
14.570 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 4!

Leírás

Gumi indító profil

100%-ban újrahasznosított, flexibilis gumiburkolataink indító szegélyeként alkalmazható gumi indító profil, mely a gumi járófelület és a környező felület kiegyensúlyozásában, azonos szintre hozásában nyújt segítséget. Gumiragasztóval bármilyen szilárd felületen könnyedén rögzíthető.


Méretek: 1000x120x20 mm


Súly: 1,5 kg


Anyag: 100%-ban újrahasznosított gumiőrlemény


Garancia

Gumiburkolat 3 év gyártói garanciát vállalunk. Garanciát, a TÜV előírásait figyelembe véve, csak szilárd aljzatra ragasztva történő telepítés esetén, a mellékletben található telepítési eljárás betartása esetén vállalunk. A jótállás érvényesítéséhez a vásárlást igazoló dokumentum szükséges!

A jótállás a következő esetekben nem érvényesíthető:

  • Nem szakszerű telepítés és/vagy szakszerűtlen karbantartás.
  • A környezeti hatások következtében várhatóan fellépő kopás, elhasználódás, illetve kártevők által okozott sérülések.
  • Rongálás, vandalizmus, gondatlanság, helytelen felhasználás, illetve szándékosan vagy véletlenszerűen bekövetkező károk a termékekben.
  • A gumiburkolat termékek között előfordulhatnak színárnyalat béli különbségek, melyek a gyártás során felhasznált, újrahasznosított alapanyagok jellegéből adódik.
  • Az újrahasznosított gumiőrleményből készült termékek nem UV stabilak, így színük erős napsütés hatására idővel sötétebbé válhat (a többi tulajdonságuk nem változik). Amennyiben ez problémát jelent, válassza inkább a színezett UV stabil EPDM MIX gumiburkolatainkat.
  • A gumilapok rendeltetésétől eltérő módon, illetve eltérő célra történő felhasználásáért nem vállalunk felelősséget.
  • A jótállás csak a sérült gumiburkolatok kicserélésére terjed ki. Az esetlegesen felmerülő plusz költségekért (hibás burkolatfelbontása, visszaállítása, új termékek telepítésének költsége, stb.) a Korrekt Kerítés nem vállal felelősséget.

Újrahasznosított gumiból készült termékeink a TÜV Intézet minőségi előírásainak megfelelően kerülnek gyártásra és rendelkeznek az MSZ EN 1177:2008-as szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gumi, kert, szegély, újrahasznosított