Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Fizetési módok

 

Barion (bankkártyás fizetés)

 


Amennyiben bankkártyával szeretné fizetni rendelésének ellenértékét, válassza a Barion fizetési opciót. A felugró ablakban adja meg a kártyaszámot, a kártya lejárati dátumát, valamint a CVV kódot. A tranzakció megerősítéséhez kattintson a "Fizetés" gombra. Sikeres fizetést követően az összeg perceken belül levonásra kerül bankkártyájáról.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

  Fizetés előreutalással 

 


Barion fizetési lehetőség mellett lehetősége van előreutalással is fizetni. Kérjük, hogy ez esetben vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 528 8961-es telefonszámon vagy írjon nekünk a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre. 

 

Postai utánvét 


Utánvétes fizetési mód esetén rendelésének ellenértékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának szükséges kifizetni készpénzben. 

 

Személyes átvétel a telephelyen


Időpont egyeztetést követően a megrendelését személyesen is átveheti irodánkban az Önnek legmegfelelőbb időpontban. A csomag ellenértékét előreutalással vagy készpénzzel történő fizetéssel van lehetősége kiegyenlítheti.

Időpont egyeztetéshez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 380 0565-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre. A szállítási idő várhatóan 5-8 nap. A járvány helyzet ideje alatt a kiszállítási idő több napot vehet igénybe.  

 

Címünk: 2112, Veresegyház, Hajó utca 10-12.

Nyitvatartás: H-P: 8:00-16:00