Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Szállítás és rendelés átvétel

Rendelés átvétele a telephelyen

Telephelyünkön ingyenesen, szállítási díj felszámítása nélkül van lehetősége átvenni az előzetesen online leadott megrendelését.

Munkatársaink nem tartózkodnak a teljes nyitvatartási időben a telephelyen, így kérjük legyen szíves az átvétel előtt időpontot egyeztetni munkatársunkkal a központi telefonszámon vagy írjon nekünk email-t a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címre.

 

Címünk: 2112, Veresegyház, Hajó utca 10-12.


Általános szállítási információk

Webáruházunkban a megrendelések kézbesítése futárszolgálattal vagy egyedi kiszállítással történik a termékek súlyától (40 kg-ig) és méretétől függően Magyarország területén amely szállítását a Futárszolgálat.hu végzi. 40 kg összértékű kosár esetén esetén kérem írja be a megjegyzés rovatba a kívánt szállítási címet és egyedi szállítási díjat kalkulálunk.  


A szállítási idő

Az átlagos szállítási idő "Elérhető" termék esetén 3-4 munkanap, "Külső raktáron" lévő termékeinknél, pedig körülbelül 2 hét, azonban a jelenlegi kialakult helyzet miatt, mely hatással van az anyagellátásra egyes termékeink esetében 3-4 hetes teljesítési időt tudunk biztosítani. 


A szállítási költség

A szállítási költség a csomag mérete és súlya alapján kerül megállapításra, melyet webáruházunk rendszere kalkulál a kosárba rakott termékek összsúlya, valamint az egyes termékek egyedi méretei szerint.


Fuvardíj

Azokban az esetekben, amikben a megrendelt áru mérete, súlya vagy összetétele miatt nem lehetséges a küldeményt futárszolgálattal kézbesíteni, úgy a szállítás összegének meghatározásához külső fuvarozó céggel együttműködve árajánlatot készítünk.