Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Gabion rögzítő kampó - 310-600 mm

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető

Kiváló minőségű rögzítő klipszek gabionokhoz. Elengedhetetlen kellékek a gabionelemek összeszereléséhez és rögzítéséhez. Horganyzott kivitel jellemzi a klipszeket. A horgany (Cink) ezüstös fém- és pikkelyes felületet ad a vasnak és korrózióállóvá teszi. A megsérült vas felületre katódos védelmi hatást fejt ki, így időtállóvá teszi a terméket. Akár több tonna követ is képesek megtartani. Gabion rögzítő klipszfogónk segítségével kb. 10 cm-enként kell a hálót rögzíteni vele a stabil tartás érdekében. Horganyzott anyagból készülnek, így nem rozsdásodnak. Akár több tonna követ is képesek megtartani.

Leírás

Kiváló minőségű Gabion rögzítő kampó, mely elengedhetetlen kellék a gabionelemek összeszereléshez, rögzítéséhez. Gabion rögzítő klipszfogónk segítségével kb. 10 cm-enként kell a hálót rögzíteni vele a stabil tartás érdekében. Horganyzott anyagból készülnek, így nem rozsdásodnak. Akár több tonna követ is képesek megtartani.

Méretek:

  • Átmérő: 3,8 mm
  • Hosszúság: 310-600 mm

A legkisebb rendelhető mennyiség 100 db.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gabion, kert, rögzítő