Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Gyémánt végű műanyag profilléc - 200 cm

Ár:
7.440 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Tömör, újrahasznosított műanyagból készült gyémánt végű profilléc 200 cm hosszúsággal, 9,2 cm szélességgel és 9,2 cm magassággal.
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Tömör, újrahasznosított műanyagból készült profil, mely kiválthat zártszelvényt, deszkát, vagy lécet. Az időjárás viszontagságaival szemben sokkal ellenállóbb, mint a fából vagy vasból készült profil. Anyagában színezett, UV stabilizátorral készült és nem igényel gondozást. Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nedvességnek, kórokozóknak, élősködőknek, és a gombának. Tetszőlegesen méretre igazítható. Anyag: A termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében. A termék anyaga hőre lágyuló újrahasznosított műanyag, mely kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készül. Nem tartalmaz PET anyagot, de egyéb műanyagok más-más arányban előfordulnak benne. Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Szerelési tanácsok: Könnyen alakítható, fúrható fém, vagy famegmunkáló géppel és nem igényel felületkezelést. A műanyagoknak nagyobb a passzív hőmozgása, mint a fának, vagy a fémnek. A csavarokkal történő rögzítésnél 1-2 mm-rel nagyobb furatot fúrjunk, és ne húzzuk meg a csavarokat feszesre, csak fogósra. A műanyag profilok nagyon szilárdak, de jobban behajlanak, mint a fa vagy fém profilok, ezért sűrűbben kell alátámasztani őket. A termék jelenleg barna színben kapható.

Méret: 200 cm hosszúság, 9,2 cm szélesség, 9,2 cm magasság

Súly: 12,4 kg/db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: deszka, kerítés, kerítésléc, léc