Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Műanyag kerítés lemez - 150x80x3 cm

Ár:
18.380 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Tömör, újrahasznosított műanyagból készült hangfogó kerítés lemez szürke színben, 150 cm hosszúsággal, 80 cm szélességgel és 3 cm magassággal.

Méret:
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Leírás

Újrahasznosított műanyagból készült hangfogó kerítés lemez, mely hatékonyan szűri és tompítja a különféle zajokat. Időtálló megoldás. Anyagában színezett, UV stabilizátorral készült és nem igényel gondozást. Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nedvességnek, kórokozóknak, élősködőknek, és a gombának. A síklemez fúrható és fa megmunkálásához való eszközökkel igény szerint formálható, alakítható. 

Rögzítés: Fémszerkezetre szükséges rögzíteni a terméket annak érdekében, hogy stabil legyen.

Festés: A síklemez anyagában színezett, de kifejezetten műanyag felületekhez gyártott festékkel festhető. A festés előtt mindenképpen szükséges hőkezelni a terméket, hogy a szennyező anyagok eltávolításra kerüljenek valamint, hogy a festék megfelelően tapadjon az újrahasznosított műanyagból készült felületre.

Anyag: A termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében. A termék anyaga hőre lágyuló újrahasznosított műanyag, mely kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készül. Nem tartalmaz PET anyagot, de másfajta műanyagok más-más arányban előfordulnak benne.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Méretek:

  • Hosszúság: 150 cm
  • Szélesség: 80 cm
  • Vastagság/magasság: 3 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: hangfogó, kerítés