Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Korongos fa járólap

Elérhetőség: Rendelhető

Tartós, telített fából készült korongos járólap kerti ösvények, utak kialakításához, kert dekoráláshoz. A termékre 15 év gyártói garanciát biztosítunk.

*A faanyag világpiaci árának folyamatos és kiszámíthatatlan változása miatt kérjük, hogy érdeklődjön aktuális árainkról a rendeles@korrektkerites.hu e-mail címen vagy kérjen tőlünk árajánlatot a kívánt termékekre.

Leírás

Tartós, telített fából készült korongos járólap kerti ösvények, utak kialakításához, kert dekoráláshoz 15 év garanciával.

Szín: A telített fűrészáru kezdetben enyhén zöldes színű a gyártási technológiának köszönhetően, a zöld árnyalat azonban néhány hét alatt elmúlik. A napfény és időjárás hatására a fa érettebb színt kap és szürkésbarna színű lesz. 

Méret: 44 x 54 x 6 cm (szélesség-hosszúság-magasság)

Ismerje meg a telített fa előnyeit!

A kertek élővilágának a növények, így a fák is, szerves részét képezik. A faanyag az egyik legősibb építőanyag, mely rendkívüli népszerűségét részben természetes szépségének, illatának, valamint könnyed megmunkálhatóságának köszönheti. Ha Önnek is fontos a természetesség és egyediség, akkor válassza telített fából készült termékeinket, melyek időtálló, természetes és gondozásmentes megoldást nyújtanak az Ön kertjébe is.

Modern gyártási technológia: Az új gyártási technológiának köszönhetően a telített fából készült termékek kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. A gyártási folyamat során a fa nedvessége vákuumos előkezeléssel eltávolítják, majd az eltávolított nedvesség helyére korhadásgátló, speciális, biológiai favédő oldat kerül. A szert erős nyomással préselik át a faanyag szíjács részének teljes keresztmetszetében. Ennél alaposabb favédelem nem lehetséges. Az eljárás során a fa szerkezete nem sérül, fizikai tulajdonságai megmaradnak. A telítés az Európai elvárásoknak és előírásoknak megfelelően történik.

Tartósság és gondozásmentesség: A telített fa termékek maradandóan tartósak és gondozásmentesek. Ápolás és felületkezelés nélkül hosszú ideig megőrzik szépségüket.

Gazdaságosság: A telített fából készült termékek, gazdaságosabbak a felületkezelt fánál és hosszabb ideig tartanak.

Garantált biztonságosság: A telített fa termékek természetesek és biológiailag ártalmatlanok a környezetre.

Természetesség: Természetes szépségüknek köszönhetően széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A faanyag kezelés után 

Minőség: A gyártás során prémium minőségű borovi fenyőből készülnek a termékek. 

Festés, pácolás: A telített fa fapáccal utólagosan is pácolható, színezhető nem vizes alapú, vastagon fedő páccal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: fa, járólap, kert, telített