Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Sok szeretettel köszöntjük a kertszépítés és a kerítés építés világában! 

 

Régi álmunk vált valóra, amikor végre elindíthattuk Korrekt Kerítés webáruházunkat. Messziről indultunk, de úgy néz ki, végre megérkeztünk. Szeretnénk megosztani Önnel is, hogy kik vagyunk, illetve mi inspirált minket arra, hogy létrehozzuk a kerítéseket forgalmazó webshopunkat. 


Korrekt kerítés webáruház


Egy szép nyári napon a kertben grilleztünk barátommal - és üzlettársammal - a kedves Pataki Mihállyal. Néztem a ház tönkrement kerítését, melyet már egy ideje fel kellett volna újítanom, igazából azóta, hogy másfél hónapja beköltöztem az otthonomba. Idő hiány miatt azonban hozzá se kezdtem ehhez a projekthez. 

Azon gondolkoztam, hogy manapság, mikor szinte bármit megszerezhetünk online, milyen kényelmes lenne, ha az az interneten kinézett kerítésrendszert megrendelhetném egy webshopon az otthonomba. Tovább gondoltam az ötletet: milyen jó lenne, ha valaki fel is építené helyettem azt a kerítést és még ki is szállítaná, így megspórolva minden időt és energiát, amit a kerítés felújításra kellene fordítanom. A kerítésem végül felépült azóta, de úgy gondoltam, mások profitálhatnának egy ilyen szolgáltatásból: kerítés rendelés online, bárhonnan, gyors kiszállítással. Ezzel a gondolattal indult el a Korrekt Kerítés webáruház 2020. nyarán.

 

A webáruházunkban jelenleg kerítéselemeket (kerítés panelek, lemez kerítés, 2D és 3D táblás kerítés, kerítéslécek, dróthálók, vadhálók) kerti-és kerítés kiegészítőket (belátásgátlók, kerti bútorok, geotextíliák), valamint kertszépítéshez szükséges termékeket forgalmazunk, és igyekszünk folyamatosan bővíteni a termékkínálatot. Küldetésünk, hogy kiemelkedő minőségű és sokszínű termékpalettával, valamint kerítés építés szolgáltatásunkkal teljes körű kiszolgálást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. 


Kerítés építés


A webáruház létrehozása előtt kizárólag generálkivitelezéssel foglalkoztunk és különféle projekteken dolgoztunk. Történelmünk tehát nem most kezdődött, hanem több évtizedre tekint vissza. Cégcsoportunk első tagját, a Veresmester Ingatlanfejlesztő Kft.-t 2009. októberében alapítottuk, melynek fő profilja az ingatlanfejlesztés volt. Számos, sikerekben gazdag évet magunk mögött hagyva azonban úgy döntöttünk, hogy bővítjük a céget, és tevékenységi körünket kiterjesztve generálkivitelezőkké váltunk. Munkánk során kreatív építkezési projekteken dolgozunk egy ötlet megszületésétől egészen a megvalósításig, amibe most már beletartozik a kerítés építés is. 

 

Ha felújítaná kerítését, keressen minket bizalommal!

 

Minden jót kíván, 

A Korrektkerites.hu csapata