Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

,,L" formájú tüskés tartó Szürke - 45 cm

Ár:
2.065 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető

Az oszlop tetejére erősíthető tüskésdrót tartó elengedhetetlen, amennyiben strapabíró és hosszan tartó drótkerítést szeretne építeni. ,,L" formája miatt kényelmesen applikálható általános méretű (40 x 60 mm) oszlopokra. Felületkezelését tekintve horganyzott. A horgany (Cink) ezüstös fém- és pikkelyes felületet ad a vasnak és korrózióállóvá teszi. A megsérült vas felületre katódos védelmi hatást fejt ki, így időtállóvá teszi a terméket. Ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek.

Leírás

Az oszlop tetejére erősíthető tüskésdrót tartó elengedhetetlen, amennyiben strapabíró és hosszan tartó drótkerítést szeretne építeni. ,,L" formája miatt kényelmesen applikálható általános méretű (40 x 60 mm) oszlopokra. Felületkezelését tekintve horganyzott. A horgany (Cink) ezüstös fém- és pikkelyes felületet ad a vasnak és korrózióállóvá teszi. A megsérült vas felületre katódos védelmi hatást fejt ki, így időtállóvá teszi a terméket. Ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek.

Méret:

  • 45 cm karhossz
  • 3 sor drótrögzítő

Anyaga: alumínium

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!