Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Mosógép alátét

Ár:
2.080 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
100%-ban újrahasznosított, zajcsillapító gumilap mósógépek alá. Méret: 500x625x10 mm.
Menny.:db

Leírás

Gumilap mosógép, szárítógép alá

100%-ban újrahasznosított, gumilap, melyet zajcsökkentő és rezgéscsillapító tulajdonságainak köszönhetően kifejezetten mosógépekhez és szárítógépek alá ajánlunk. Karbantartása és tisztítása egyszerű. Igényeink szerint egyszerűen méretre vágható. Fekete színben kapható.


Méret: 500 x 625 x 10 mm


Súly: 3 kg


Anyag: 100%-ban újrahasznosított gumiőrlemény


Garancia

Gumiburkolat termékeinkre 3 év gyártói garanciát vállalunk. Garanciát, a TÜV előírásait figyelembe véve, csak szilárd aljzatra ragasztva történő telepítés esetén, a mellékletben található telepítési eljárás betartása esetén vállalunk. A jótállás érvényesítéséhez a vásárlást igazoló dokumentum szükséges!

A jótállás a következő esetekben nem érvényesíthető:

  • Nem szakszerű telepítés és/vagy szakszerűtlen karbantartás.
  • A környezeti hatások következtében várhatóan fellépő kopás, elhasználódás, illetve kártevők által okozott sérülések.
  • Rongálás, vandalizmus, gondatlanság, helytelen felhasználás, illetve szándékosan vagy véletlenszerűen bekövetkező károk a termékekben.
  • A gumiburkolat termékek között előfordulhatnak színárnyalat béli különbségek, melyek a gyártás során felhasznált, újrahasznosított alapanyagok jellegéből adódik.
  • Az újrahasznosított gumiőrleményből készült termékek nem UV stabilak, így színük erős napsütés hatására idővel sötétebbé válhat (a többi tulajdonságuk nem változik). Amennyiben ez problémát jelent, válassza inkább a színezett UV stabil EPDM MIX gumiburkolatainkat.
  • A gumilapok rendeltetésétől eltérő módon, illetve eltérő célra történő felhasználásáért nem vállalunk felelősséget.
  • A jótállás csak a sérült gumiburkolatok kicserélésére terjed ki. Az esetlegesen felmerülő plusz költségekért (hibás burkolatfelbontása, visszaállítása, új termékek telepítésének költsége, stb.) a Korrekt Kerítés nem vállal felelősséget.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gumiburkolat, gumilap, gumilemez, gumipadló