Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Műanyag homokozó ülőkével - Kicsi

Ár:
40.830 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Melyik gyermek ne szeretne a puha, meleg homokkal teli homokozóban játszani a társaival, amikor odakint jó idő van? Újrahasznosított műanyagból készült homokozónk ideális választás, amennyiben biztonságos és időtálló homokozót vásárolna gyermekének. Méret: 120 x 120 x 30 cm.
Méret:
Menny.:db

Leírás

Melyik gyermek ne szeretne a puha, meleg homokkal teli homokozóban játszani a társaival, amikor odakint jó idő van? Újrahasznosított műanyagból készült homokozónk ideális választás, amennyiben biztonságos és időtálló homokozót vásárolna gyermekének. A termék nem csupán a környezetbarát gyártási technológia miatt különleges, hanem azért is, mert csupa szeretettel készült, hogy gyermeke biztosan a legjobbat kaphassa. Lekerekített éleinek köszönhetően a homokozó biztonságot nyújt, masszív és erős szerkezete pedig lehetővé teszi, hogy hosszú éveken át örömöt okozzon gyermekének és játszópajtásainak. Összeszerelése nem bonyolult. PRO-FAST csavarokkal együtt, elő-furatok nélkül kapható.  *Egyedi méretben is rendelhető. Méret: 120 x 120 x 30 cm

Súly: 48,2 kg 

Felület: A gyártási eljárás miatt a termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében.

Anyag: Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: homokozó, kert