Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Műanyag síklemez Szürke - 200x80x2 cm

Ár:
16.450 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Újrahasznosított műanyagból készült szürke színű szerelőlemez, 200 cm hosszúsággal, 80 cm szélességgel és 2 cm vastagsággal. Felhasználható ipari, mezőgazdasági és építőipari tevékenységekhez.
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Leírás

Újrahasznosított műanyagból készült, könnyen megmunkálható szerelőlemez, kerítéslemez, mely felhasználható különféle ipari, mezőgazdasági és építőipari tevékenységekhez. Nagyfokú ellenállóságának köszönhetően időtálló megoldást jelent. Ellenáll a háztartási savaknak és lúgoknak, olajoknak, valamint a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Alkalmas az impregnált gipszkarton, rétegelt lemez és OSB lapok kiváltására. Karbantartása és tisztítása nagynyomású vízsugárral, forró vízzel, tisztító és fertőtlenítő szerekkel javasolt. Állategészségügyi előírásoknak megfelel.

Felhasználási módok: kutya kennel, szabadtéri színpad, elválasztófal istállókba, borítás teherautó és utánfutó platóra, akvárium alá lemez, hűtőház padlóborítás, méhész kaptár, sertéstelepen elválasztó fal, hajófenék borítás, hűtőház padlóborítás. 

Méret: 200 cm hosszúság, 80 cm szélesség és 2 cm vastagság

Súly: 29,9 kg/ db 

Felület: A gyártási eljárás miatt a termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében.

Anyag: Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kerítéslemez, síklemez, szerelőlemez