Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Menü

Újrahasznosított Környezetbarát magaságyás 120x120x80cm

Ár:
115.440 Ft
Időjárásálló, gondozásmentes, 100%-ban újrahasznosított ipari hulladékból készült magaságyás. Válasszon Ön is a környezetkímélő megoldásokat otthonába!
Várható szállítás: 2023. április 14.
Elérhetőség: Külső raktáron
Méret:
Menny.:db

Leírás

Környezetbarát magaságyás

100%-ban újrahasznosított ipari hulladékból készült magaságyás, mely időjárásálló, gondozásmentes, és szuper tartós.


Alakítsa ki álmai konyhakertjét környezetbarát magaságyás segítségével! 

A magaságyás rendkívül kényelmes és praktikus eszköz a növények ültetéséhez. Legyen szó konyhakert, zöldségeskert, virágoskert, vagy gyógynövényes kert létrehozásáról, a magaságyás ideális lesz bármely célra. Népszerűsége részben abban rejlik, hogy kényelmet nyújt kertészkedés közben. Képzelje el milyen kényelmes lenne, ha soha többé nem kellene a földre térdelve, görnyedt háttal gondoznia a növényeit! Idősek számára ennél jobb megoldást el sem lehet képzelni.

A magaságyással nem csupán hátát és derekát kímélheti meg a fájdalomtól, hanem a választott növényeknek is megfelelőbb talajt biztosíthat a fejlődéshez. A ládába olyan virágföldet választhat, amilyet csak szeretne. A így palánták gyorsabban fejlődnek majd, nem lesznek kitéve komolyabban a gazosodás veszélyének, illetve vegyszeres védelemre sincs szükségük a növényeknek.


Felület: Az egyedi gyártási technológia és a felhasznált alapanyagok következtében a termék felülete nem olyan homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében. A termék felületén előfordulhatnak kisebb gócok, csomók vagy minimális színbeli eltérések. 


Méret: 120x120x80 cm


Anyag: darált selejt műanyagok, illetve PET újrahasznosítás során keletkező melléktermékek.


Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!