Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Műanyag vízelvezető tálca - 120 cm

Ár:
5.660 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Újrahasznosított műanyagból készült vízelvezető tálca ágyások közti közlekedő utak kialakítására, felszín alatti vizek eltávolítására. Illesztést segítő és elmozdulást gátló kialakítással rendelkezik. Méret: 120x36x11,5 cm.
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 4!

Leírás

Újrahasznosított műanyagból készült vízelvezető tálca, mely illesztést segítő és elmozdulást gátló kialakítással rendelkezik. Alkalmas ágyások közti közlekedő utak kialakítására, továbbá a vihar, a felolvasztott, felszín alatti vizek eltávolítására. Könnyű, tartós, fagyálló, nagy áteresztőképességgel rendelkezik. 

Súly: 10,7 kg

Profil: "U"

Méret: 120 cm hosszúság, 36 cm szélesség, 11,5 cm vastagság

Felület: A gyártási eljárás miatt a termék felülete nem teljesen homogén, mint az elsődleges műanyagok esetében.

Anyag: Az újrahasznosított anyagú termékek osztályozott kommunális és ipari hulladékok felhasználásával készülnek hőkezeléses eljárással. A gyártás végeredménye egy kiváló fizikai és mechanikus tulajdonságokkal rendelkező polimer keverék, melynek fő alkotóelemei poliolefinek (polietilén és polipropilén). PET anyagot nem tartalmaz. Az anyag ellenálló képessége az időjárási viszonyokkal, élősködőkkel, kórokozókkal és penészgombákkal szemben kiemelkedő, továbbá ellenáll a nedvességnek is, ami hosszú élettartamot biztosít az újrahasznosított műanyagból készült termékeknek.

A gyártási folyamat az ISO 9001:2001-es szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer felügyelete alatt történik.

Válassza Ön is az újrahasznosított műanyagból készült termékeinket, melyek időtálló és tartós megoldást nyújtanak otthonában, és használatukkal hozzájárulhat környezetünk megóvásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: kert, vízelvezető