Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről. Az ELFOGADOM gombra kattintva hozzájárulhat adatai e célokkal történő feldolgozásához.
Menü

Top gumilemez tekercs 3 mm-től

Ár:
77.630 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

100%-ban újrahasznosított, tiszta gumitermékből készült gumilemez, mely ideális garázsok, pincék, aknák, tárolók, hidak, parkoló tetők, teraszok szigetelésére és védelmére. Gazdaságos, korszerű és környezetbarát megoldást jelent, hiszen a termék granulátum-struktúrájú ipari melléktermékekből visszanyert, újrafelhasznált gumiból kerül előállításra. Előnye, hogy nagy teherbírással rendelkezik, telepítése gyors és egyszerű. Használatát kizárólag beltérre javasoljuk, mivel a gumilemez nem UV álló.

Méret:
Menny.:db

Leírás

100%-ban újrahasznosított, tiszta gumitermékből készült gumilemez, mely ideális garázsok, pincék, aknák, tárolók, hidak, parkoló tetők, teraszok szigetelésére és védelmére.

Gazdaságos, korszerű és környezetbarát megoldást jelent, hiszen a termék granulátum-struktúrájú ipari melléktermékekből visszanyert, újrafelhasznált gumiból kerül előállításra.

Előnye, hogy nagy teherbírással rendelkezik, telepítése gyors és egyszerű. Használatát kizárólag beltérre javasoljuk, mivel a gumilemez nem UV álló.

Méretek:

  • Szélesség: 125 cm
  • Vastagság: 3 mm 
  • Hossz: 20 m

Tekercs súlya: 68 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gumi, újrahasznosított