Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Útmutató trapézlemezes kerítés építéshez 1.

2022. 02. 07. 00:00:00

Trapézlemez kerítés előnyei


Otthon vágnál bele trapézlemezes kerítés építésbe? Ha a válasz igen, akkor érdemes még a munkálatok megkezdése előtt pár információval gazdagodnod, hogy biztosan jól sikerüljön majd a végeredmény. A trapézlemez kerítés építésről szóló cikk sorozatunk első részében néhány hasznos tippet adunk az alapanyag vásárlással és biztonságos tárolással kapcsolatban, továbbá ismertetjük a várható költségeket is.   


Miért érdemes trapézlemezes kerítést építeni?

A trapézlemez kiváló alapanyag kerítés építéshez, hiszen gondozásmentes, rendkívül tartós, illetve könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni. Ha nem rendelkezel komoly műszaki ismeretekkel, akkor is képes lehetsz akár fél napon belül összeállítani egy trapézlemez kerítést. A trapézlemez kiváló választás, amennyiben egyedi és tartós kerítésre vágysz otthonodban. Ha olyan kerítésről álmodozol, amely hosszú távon megőrzi az eredeti minőségét, színét, továbbá nem szükséges pénzt és energiát fordítani a karbantartásra, akkor a trapézlemez pont neked való lesz! 


Trapézlemez kerítés árak: Milyen költségekre kell számítani trapézlemez kerítés építésnél?

A trapézlemez kerítés azért is olyan népszerű, mert kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Megfizethető alternatívát nyújtanak kerítés építéshez, így lakossági és ipari felhasználásra is ideális választás. Nem csak a kerítést, hanem a különböző kapukat is esztétikusan be lehet fedni velük, így a végeredmény egy egységes, modern és letisztult kerítésrendszer lesz.

Trapézlemezt vásárolnál? A KorrektKerítés.hu oldalon már 3720 Ft/m2 áron vásárolhatsz minőségi, tartós trapézlemezt!


Kérj árajánlatot trapézlemezekre és trapézlemez kerítés építésre!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS 


Fontos szempontok, amikkel érdemes tisztában lenni a vásárlás előtt:

 • a trapézlemez súlya,

 • a trapézlemez vastagsága,

 • felületkezelés típusa (horganyzott vagy horganyzott + szinterezett),

 • gyártási idő,

 • szállítási költség,

 • a kiegészítő termékek (rögzítők) ára, 

 • tárolási módok,

 • garancia.


Mennyi időt vesz igénybe a trapézlemezes kerítés építése?

Gondoltad volna, hogy a trapézlemezzel mindössze fél nap alatt is bekeríthető egy átlagos méretű családi ház? Ha többen is dolgoznak a kerítésen, akkor kevesebb, mint fél nap alatt is elkészíthető a kerítés. A felszerelés azért ennyire gyors, mert kevés eszközzel kell dolgozni, és egyszerű felszerelési technikát kell alkalmazni. Mondhatni, ez az egyik leggyorsabban felépíthető kerítés típus. 

Ha menet közben elakadnál a szereléssel, bátran kérj segítséget tőlünk telefonon vagy írásban a kapcsolat oldalon


Hol tudom beszerezni a trapézlemezeket?

A KorrektKerítés.hu webáruházban trapézlemezek széles kínálata közül választhatsz.

Trapézlemez rendelésnél, illetve árajánlatkérésnél az alábbi információkat szükséges megadnod:


A trapézlemezek tárolása

Ha a trapézlemezeket nem azonnal szeretnéd felhasználni, akkor a vásárlást követően a következő szempontokra szükséges ügyelned, hogy biztosan ne okozz kárt a lemezekben  a tárolás ideje alatt: 

 • A minőségi trapézlemezek alapanyaga acél, így rézzel nem érintkezhetnek a tárolás ideje alatt.

 • Ne lépj rá a termékekre még véletlenül se, mert az horpadást, meghajlást eredményezhet!

 • Helyezd a lemezeket biztonságos helyre, ahol járművel véletlenül sem fogsz ráhajtani! Tárold őket olyan helyet, ahol könnyen észrevehetők.

Ha szívesen olvasnál a trapézlemez kerítéslécekről, olvasd el Trapézlemez kerítésléc - Megérkezett az új őrület című cikkünket!


Kérj ajánlatot tőlünk trapézlemezekre és trapézlemez kerítés építésre!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS