Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Zöld gumiszegély

Ár:
4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)
100%-ban újrahasznosított, flexibilis gumiburkolataink köré alkalmazható kiemelő szegély zöld színben. Méret: 1000 x 40 x 250 mm.
Várható szállítás: 2024. július 09.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szín: Zöld
Menny.:db

Leírás

Gumiszegély 

100%-ban újrahasznosított, flexibilis gumiburkolataink köré alkalmazható kiemelő szegély. Beton vagy kavicságyazatba szükséges beépíteni. A gumiszegély alsó részén található 40 x 20 mm-es könnyítés lehetővé teszi a gumiszegély gyors és egyszerű telepítését, illetve megakadályozza a termék elmozdulását is. A termék háromféle színben is kapható. 


Méret: 1000 x 40 x 250 mm


Súly: 8 kg


Figyelem: Az újrahasznosított vörös és zöld színű gumiőrleményből készült termékeink nem UV stabilak, színük erős napsütés hatására fokozatosan sötétedik, de a többi tulajdonságuk nem változik. Amennyiben ez problémát jelent, javasoljuk inkább anyagában színezett UV stabil EPDM termékeink alkalmazását. Az EPDM MIX, illetve MIX+ gumilapok két rétegből állnak, az alsó rész fekete SBR granulátumból, a felső réteg pedig SBR-színes EPDM keverékéből készül.


Anyag: 100%-ban újrahasznosított gumiőrlemény


Garancia

Gumiburkolat 3 év gyártói garanciát vállalunk. Garanciát, a TÜV előírásait figyelembe véve, csak szilárd aljzatra ragasztva történő telepítés esetén, a mellékletben található telepítési eljárás betartása esetén vállalunk. A jótállás érvényesítéséhez a vásárlást igazoló dokumentum szükséges!

A jótállás a következő esetekben nem érvényesíthető:

  • Nem szakszerű telepítés és/vagy szakszerűtlen karbantartás.
  • A környezeti hatások következtében várhatóan fellépő kopás, elhasználódás, illetve kártevők által okozott sérülések.
  • Rongálás, vandalizmus, gondatlanság, helytelen felhasználás, illetve szándékosan vagy véletlenszerűen bekövetkező károk a termékekben.
  • A gumiburkolat termékek között előfordulhatnak színárnyalat béli különbségek, melyek a gyártás során felhasznált, újrahasznosított alapanyagok jellegéből adódik.
  • Az újrahasznosított gumiőrleményből készült termékek nem UV stabilak, így színük erős napsütés hatására idővel sötétebbé válhat (a többi tulajdonságuk nem változik). Amennyiben ez problémát jelent, válassza inkább a színezett UV stabil EPDM MIX gumiburkolatainkat.
  • A gumilapok rendeltetésétől eltérő módon, illetve eltérő célra történő felhasználásáért nem vállalunk felelősséget.
  • A jótállás csak a sérült gumiburkolatok kicserélésére terjed ki. Az esetlegesen felmerülő plusz költségekért (hibás burkolatfelbontása, visszaállítása, új termékek telepítésének költsége, stb.) a Korrekt Kerítés nem vállal felelősséget.

Termékeink a TÜV Intézet minőségi előírásainak megfelelően kerülnek gyártásra és rendelkeznek az MSZ EN 1177:2008-as szabvány szerinti megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: gumi, kert, szegély, újrahasznosított