Barion Pixel
Ez a webhely cookie-kat használ a szolgáltatások megfelelő nyújtásához, valamint statisztikai és kereskedelmi célokból. További információk az adatvédelmi irányelvről.
Elfogadom
Menü

Zöld zártszelvény oszlop 1,5mm/60x40/220

Ár:
7.310 Ft (5.756 Ft + ÁFA)
Zöld színű (RAL6005) zártszelvény oszlop kerítés építéshez és egyéb célokra. A 60x40 mm-es zártszelvény oszlopok 200 cm hosszúságtól kaphatók.
Várható szállítás: 2024. július 17.
Elérhetőség: Elérhető
Hosszúság: 200 cm
Menny.:db

Leírás

Zöld (RAL6005) zártszelvény oszlop 

Kiváló minőségi zártszelvény oszlop tűzihorganyzott + szinterezett felületkezeléssel, 60x40mm-es négyszög keresztmetszettel. Elsősorban a hagyományos 2D és 3D táblás kerítések építéséhez használható fel. 

A horganyzási technológia, másnéven tűzihorganyzás során a megfelelően megtisztított alapfémet nagyon magas hőmérsékletű (435–450 °C) folyékony cinkbe (horganyba) mártják. A horgany (cink) ezüstös fémes, pikkelyes korrózióálló bevonatot képez az alapfémen, és rendkívül ellenállóvá teszi azt a rozsdásodással szemben. 

A szinterezés, másnéven porszórás vagy porfestés, olyan eljárás, melynek segítségével oldószer felhasználása nélkül adnak színt a fém felületének. A szinterezési során elektrosztatikusan töltést adnak a festékpornak, így a fém magához vonzza azt. A porszórás egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal környezetkímélőbb eljárás, mint az oldószeres megoldás, hiszen itt nem kerül sor a környezetre káros oldószerek felhasználására.

Kínálatunkban minden kerítés panel magassághoz megtalálja a megfelelő magasságú, illetve színű oszlopot. A zártszelvények 200 cm hosszúságtól kaphatók horganyzott, illetve horganyzott + színterezett zöld (RAL6005) vagy antracit (RAL7016) felületkezeléssel. 


Méretek:

  • Hosszúság: 200 cm
  • Keresztmetszet: 60x40mm-es négyszög

Szín: Zöld

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: fém, kerítés, kert, oszlop, rozsdamentes, zöld